Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bear-hearing.dk/public_html/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497
Velkommen, Line Nim Lorentzen – BEAR Project

Velkommen, Line Nim Lorentzen

Den 1. september 2018 startede Line Nim Lorentzen som PhD studerende ved Klinisk Institut ved Syddansk Universitet.

Line Nim Lorentzen har en bachelor i pædogisk audiologi og en kandidat i audiologi fra Syddansk Universitet, 2018. Titlen på hendes bachelor projekt er “Grunde til hel eller delvis ikke-brug af høreapparater blandt høreapparatbrugere”. Titlen på hendes kandidat projekt er “Den danske udgave af Speech, Spatial and Qualities of Hearing Scale forkorted SSQ12 – et valideringsstudie”.

Line begrunder sit valg for at blive en del af BEAR projektet således:

“Mens jeg læste min bachelor i audiologi gik det op for mig, at mine grunde til at studere faget havde ændret sig. Jeg havde fået ønsket om at dedikere min interesse mod forskningen og arbejdet med at forbedre grundlaget for behandling og rehabilitering af mennesker med hørenedsættelse i Danmark, og ikke kun arbejde med “mine egne patienter”. Dette fik jeg stærkt bekræftet i mit kandidat arbejde, og da muligheden for at arbejde som studenter medhjælper i BEAR projektet, søgte jeg og blev en del af BEAR projektet. Mens jeg arbejdede i denne funktion søgte jeg PhD stillingen indenfor arbejdet med vurderingen af den kliniske effektivitet. Jeg håber, at jeg med mit arbejde kan være med til at BEAR projektet lever op til visionen og når sine mål.”

Line har en stærk interesse for den patient centrerede behandling og rehabilitering af mennesker med høre nedsættelse. Line har sluttet sig til projektet som PhD studerende kort efter afslutningen af sin kandidatuddannelse.

I BEAR projektet vil Line Nim Lorentzen primært arbejde med til udfordringerne vedrørende vurdering af den kliniske effektivitet af evt. nye metoder.

Velkommen, Line!