Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bear-hearing.dk/public_html/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497
Velkommen, Silje Grini Nielsen – BEAR Project

Velkommen, Silje Grini Nielsen

Den 16. juli 2018 startede Silje Grini Nielsen som forskningsassistent ved Center for Anvendt Høreforskning på Danmarks Tekniske Universitet.

Silje gennemførte sin kandidat i medicin og teknologi ved Danmarks Tekniske Universitet (DTU) sommeren 2018. Under sin master fik hun stor interesse for høreforskning, og havde flere kursus med Hearing System gruppen på DTU. I sin speciale fokuserede hun på lytteanstrengelse og høreapparat-kompresson i forskellige akustiske miljøer. Efter fulført civilingeniøruddannelse blev hun med i BEAR projektet hvor hun indhentet data, samt hjalp med at forbedre de kliniske tester både i forhold til pålidelighed og effektivitet.

Silje hørte om BEAR projektet da hun fortsat studerede. Hun syndes det lød som er rigtigt interessant projekt med mange interessante partnere. Hun syndes det er en god mulighed for at lære mere om det kliniske miljø i Danmark, og ta del i at tænke nye måder at måle hørelsen.

I BEAR projektet vil Silje Grini Nielsen primært bidrage til arbejdsområdet for nye strategier for høreprofilering og tilpasning, performance med høreapparat og vurdering af klinisk effektivitet.

Velkommen, Silje!