Velkommen, Oscar Cañete

Den 1. juni 2018 startede Oscar Cañete som Post Doc ved Center for Anvendt Høreforskning på Danmarks Tekniske Universitet.

Oscar Cañete modtog sin faglige kvalificering ved Universidad de Chile som klinisk audiolog. Han arbejdede i omkring 10 år i Chile på offentlige og private hospitaler, hvor han leverede service til en bred befolkningsgruppe. Han tog sin PhD fra universitetet i Auckland, New Zealand (2017) for sit arbejde med forandringer i hørelsens processering hos børn og voksne med enkelt-sidigt høretab.

Efter afslutningen af sin PhD-uddannelse har han været involveret i flere projekter som undersøgelse af den sensoriske status hos let kognitivt svækkede voksne, lytteanstrengelse hos cochlear implantat brugere og hørelsens processering i Pacific Island Youth (PIFS-studie) i New Zealand.

I BEAR projektet Oscar Cañete arbejder på validering af nye strategier, der bidrager til den kliniske implementering af de forskellige BEAR testbatterier og til udformningen af de kliniske forsøg i samarbejde med de deltagelsen universitetshospitaler.

Velkommen, Oscar!